Γειά σας! Είμαι η Χριστίνα Κακαβελάκη, Κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος, ΜΑ Psychology.

 • 2004

  Αποφοίτησα από το τμήμα διαιτολογίας - διατροφολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου 

 • 2005-2010

  Αμέσως μετά την ορκωμοσία μου εργάστηκα για 5 χρόνια (2005 – 2010), ως ερευνήτρια - εξωτερικός συνεργάτης στο ερευνητικό πρόγραμμα «Wellness: Ευζωία Διατροφική αξιολόγηση και υποστήριξη ψυχωσικών ασθενών» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με έργο «Κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος, υπεύθυνη για τη διατροφική αξιολόγηση ψυχωσικών ασθενών»

 • 2006-2009

  Παράλληλα το 2006 ανέλαβα ως προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας του Διαγνωστικού & Θεραπευτικού Κέντρου Αθηνών «ΥΓΕΙΑ», όπου και εργάστηκα έως το 2009.

 • 2010

  Από το 2010 διατηρώ το διαιτολογικό μου γραφείο με διακριτικό τίτλο ΑλλάΖω Διατροφή στον Άγιο Στέφανο.

 • 2006-2012

  Το 2010 παρακολούθησα διετή κύκλο σπουδών (2010 – 2012) στην AYURVEDA (Αρχές αρχαίας Ινδικής Ιατρικής) στο κέντρο ελευθέρων σπουδών NHS (Natural Health Science).

  .

 • 2017

  Από το 2017 συνεργάζομαι με το ΔΕΚΑ (Διεπιστημονικό Κέντρο Αθηνών), κάνοντας συμβουλευτική γονέων και διατροφική συμβουλευτική σε παιδιά με διατροφικές διαταραχές, στο πλαίσιο της θεραπευτικής τους παρέμβασης.

 • 2018

  Το 2018 απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στην συμβουλευτική ψυχολογία και ψυχοθεραπεία (MA Counselling and Psychotherapy) από το University of East London.

 • 2020

  Το 2020 ανέλαβα την μελέτη, για την οργάνωση και τον εκσυγχρονισμό, του συστήματος τροφοδοσίας του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων στην Κυψέλη το οποίο περιθάλπει περίπου 180 ασθενείς από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι πάσχουν από παραπληγίες, τετραπληγίες, εγκεφαλοπάθειες, σκλήρυνση κατά πλάκας και παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος με κύριο χαρακτηριστικό τις διαταραχές της κινητικότητας.

Επίσης το 2020 εγκαινιάσαμε μια νέα συνεργασία με το ΔΕΚΑ, το διατροφικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Nutricode. To πρόγραμμα Nutricode είναι ένα πρόγραμμα που έχει προκύψει από τις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς των παιδιών και έρχεται να επιλύσει δυσκολίες που παρουσιάζουν τα παιδιά στον τομέα της διατροφής. Σκοπός μας είναι το παιδί να γίνει διαιτολόγος του εαυτού του, αποκτώντας «διαιτολογική αντίληψη» μέσα από ένα πολύπλευρα πρωτότυπο και βιωματικό πρόγραμμα το οποίο μας μαθαίνει αυτό́ που ζούμε, καθώς το ζούμε και ακολουθεί τις βασικές αρχές: Ερευνώ, Αναλύω, Συμπεραίνω, Εφαρμόζω.