Παντρεύοντας τις βασικές αρχές της παιδαγωγικής μεθόδου (project), της βασικής φιλοσοφίας της παιγνιοθεραπείας και της σύγχρονης διαιτολογίας δημιουργήσαμε ένα καινοτόμο πολύπλευρα πρωτότυπο και βιωματικό, διατροφικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο μας μαθαίνει αυτό που ζούμε, καθώς το ζούμε ακολουθεί τις βασικές αρχές: Ερευνώ, Αναλύω, Συμπεραίνω, Εφαρμόζω.

Τα παιδιά διερευνούν, πειραματίζονται και τελικά κατακτούν την γνώση, με τον διαιτολόγο να καθοδηγεί, να συνεργάζεται και να συμβουλεύει όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Το βασικό χαρακτηριστικό της μεθόδου είναι πως το παιδί αποκτά βιωματικά διατροφική συνείδηση, η οποία γίνεται το συστατικό στοιχείο της προσωπικότητας του, ενσωματώνεται σε αυτή και έτσι μπορεί να τη χρησιμοποιεί  σε όλες τις περιστάσεις της ζωής του.

“Το παιδί μαθαίνει να ενεργεί ως εκπρόσωπος του εαυτού του.”

Σε ποια παιδιά απευθύνεται το πρόγραμμα;

Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που θέλουν να γευθούν την χαρά της διατροφικής εκπαίδευσης, όχι σαν καταναγκασμό, στέρηση και περιορισμό, αλλά σαν συνειδητή, αγάπης, φροντίδας και σεβασμό  του σώματος τους.

Ξεκίνα το ταξίδι σου προς την αλλαγή!!!

Έχεις το δικαίωμα για μια υγιή ζωή. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις, μέσα από την βελτίωση της διατροφής σου!!!

Άλλαξε Διατροφή Σήμερα